fredag 21. januar 2011

PAKKEDAG

Tidlig opp i Concon en beach by nord for Valparaiso og 120km fra mål. Kysten, klippene, havspruten, husene og arkitekturen er himmelsk, selv for en ateist som er mett i augan sine. Denne turen har bydd på kontraster vi ikke dromte om ved start.
Da var vi mer som kua som slippes ut i enga, med eget gasshåndtak sultende etter gassing og spise mil i nytt terreng. og det til gangs i fem dager med snitt etter planen på veier litt semre enn forventet da flate ørkenstrekninger viste seg å by på 10 tals mil med vaskebrett noe som bekymret bileiern mer og mer. Med tilbakemeldinger: "nå må vi vise hensyn til bilen, finn bedre ruter før den går i oppløsning". Alle problemer har sin ende, det viste seg at dersom man kan få en Nissan Navara opp i 130 i ørken, rister den ikke mer, da er det fin flyt. Dette ble løsning for alle, syklene gikk spikrakt og alle problemer forsvant svært fort bakover, på jakt etter nye intrykk.
Alle advarsler angående høyde problemer med kjøretøy og hoydesyke var sterkt overdrevet, også alle som pratet om jallamage tok feil. Det viser seg igjen: er du en av gutta fra subben, er det intet som biter. Alle vi møter er positive, noen ganger som Arica og langs Dakar ruta, litt vel mye. Men du verden sa gøy.


Etter 6840 km er vi rimelige mette, men vil etter vert fylle på med bilder og info som dukker opp.

1 kommentar:

  1. Takk for turen gutta, og god tur hjem.
    Fantastisk å kunne følge dagene med flotte bilder og velskrevet tekst.
    Ærbødig hilsen fra
    Alien

    SvarSlett