torsdag 20. januar 2011

Sørover-kjøligere.

19.01 ble en lang og deilig hviledag. Hele dagen gikk med til å nyte solen og god sjømat, som toppet seg med middag og levende Ostyones et lokalt kamskjell som smaker helt fantastisk. Den gastronomiske reisen vi har gjennomført i tre land inkludert lokale gateretter i Bolivia har vært en utelukkende positiv opplevelse, Vi er etter 350 km på fin vei, ankommet Concon. En kystby 90 km fra Santiago. Vi har for det meste kjørt langs kysten i hele dag. Fantastiske strender og store kontraster på boforhold, pittoreske småbyer og svære design hus ruvende på bergknauser mot havet. etterfulgt av western byer som så ut som levende museer.
Jarle har fått bekreftet at containeren står og venter på oss. Vi regner med å være i Santiago i morgen før kl 11:00, og ferdig pakket kl 13:00.
Vi begynner å komme i hjemreisemodus, og forbereder oss på den  laaange flyreisen hjem.5 kommentarer:

 1. Godt gjennomført!
  Tipper dette er en tur som blir husket lenge... Kanskje en uke til hadde vært perfekt, men det er nok vanskelig å få til,-rent praktisk. Takk for fine bilder og morsom oppfølging.
  God tur hjem.

  SvarSlett
 2. En helt fantastisk tur, tilsynelatende uten uhell og bare fryd og gammen. Venter spent på¨gode historier og bilder. Husk avstigning på høyre side på gardermoen....vel hjem.

  SvarSlett
 3. Det er en ting jeg ikke har skjønt. Når jeg har vært inne på bloggen så har Kjell Teigland vært i alle disse rare landsbyene langt borte fra Norge. Men når jeg ser på Det stor korslaget på TV2 så står han der i koret til Team Dag (Dag Ingebrigtsen) og synger. Hver fredag. Den mannen forflytter seg fort esse :-)

  SvarSlett
 4. Faen Kjell, jeg er i Tyskland når du kommer hjem, men det er fredag i kveld, og vanligvis "turer" vi sammen fredager. Skal innrømme at jeg er glad dere alle kommer hele hjem, og du Kjell, Du skylder din kjære Mette masse ydmykhet og snillhet en god stund etter dette... Velkommen hjem karer!

  SvarSlett