tirsdag 18. januar 2011

kjell og jarle startet dagen tidlig i Caldera, vandret rundt som nysjerrige turister på havnen og i fiskehallen
mens hovedbølet fant seg selv etter nattens spanskkurs. Dagens rute var lagt langs kysten, etter ett av kartene som til tider bar preg av fri tegning, noe som også denne gang viste seg å være korrekt da streken førte til en  fiskelansby uten vei videre. men her fikk vi overvære helgeunderholdning. En mannn ligger midt i veien og skjelver ser tilsynelatende døende ut. ved siden av en bil. etter en stund blir den døende mannen løftet opp og ført bordt til en container som er innringet av høy netting, det viser seg å være en slosskjempe som blir satt i arresten.
Vi må ta veien innover i landet noen km, før det dukker opp en vei sørover som ikke er på noe kart eller vises i GPS,  Vi sjanser igjen og blåser sørover gjennom sanddyner og vulkansk grunn, flatlandet viser seg faktisk å by på flotte variasjoner i terreng og fauna med flotte kaktuser store og små, sideveier tar av mot strendene nedover kysten. Etter ca 12 mil viser det seg på nytt. Gutta har gamblet med bensin igjen og da hjelper det lite med 4 tomme jerrykanner på bilen, ved et kryss møter vi surfere i bil som forteller; her er det nada, ikke en gang skikkelige bølger før vi kommer til Huasco Bajo ca 10 mil sørover. Da er det bare å safe redusere kruisespeed til 80 og se etter mulige depot. Fra veien ser vi Carrizal Bajo med nydelig strand og noen hus, her starter jakten på det "hemmelige fuel utsalg" som viser seg å være stedets kiosk og vinutsalg.
kjell får noen plastflasker med etterlengtet eleksir til sykkelen og PG får potetgull, brus, sjokolade før vi besøker stranden i ca 10 min før ferden går videre.
I det vi ankommer målet pungterer Road Captain, i mellomtiden leter Kjell og PG opp grei overnatting hvor dagens middag blir intatt i form av Real turmat i pose før vi tar en tur ut i byen og møter en gjeng sjømenn som inviterer oss til sitt langbord. Der det etter hvert blir landskamp mellom Chile og Norge i fler grener og Norge går selvfølgelig ut med klar seier. Vi takker for oss med klemmer og håndtrykk, mer Ullvang enn Northug her i Chile.
Det har begynner å bli litt skuling og undring alá Robinson, da alle har merket seg guiden står for det meste oppreist på sykkelen. hva kan dette skyldes?
A      Han er bitte liten og ønsker å finne veien

B      Han har kjøpt feil sykkel og ønsker nå en Gummi Sofa fra Bayerske Motor Werke

C     Han har innledet hemmelig forhold til en annen i gruppa og får så det holder

Både B og C vil ødelegge gruppa da dette strider mot våre grunnholdninger.
hva kan dette være?


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar