lørdag 15. januar 2011

Ut mot havet

Etter 14 dager med store høyder og mye ørken med støv/grus/vaskebrett, har vi i dag for det meste kjørt på fin vei.
Vi avleverte vår eminente VG fotograf, Geir Olsen på flyplassen i Calama. En fin fyr og god turkamerat.
Etter en lang tur gjennom ørken og gruveomeråder, befinner vi oss nå i Antofagasta. En fin kystby, og hvor Dakar Rally hadde etappestart 10. januar. De minste barna har inspisert startomerådet, og meldte fra om fantastiske kjøreforhold, verdens største lekepark i sand.
Vi har nå tilbakelagt 5300 km, og det er ca 1400 km til Santiago, om ikke RoadCaptain kommer med nye ideer underveis i takt med sitt inntak av pastiller.
Det er ikke observert paraplydrinker på stranden ennå.
Vi vil i dag også berømme den grønne postmannen som har surret rundt her nede med en fantastisk 6. plass i Dakar Rally etter en litt uheldig start.
Vi merker oss at flere enn forventet følger bloggen, og takker for hyggelige tilbakemeldinger.
2 kommentarer:

  1. Gratulerer med rekordene ! Savner litt at dere heiser norsk flagg, det er jo tradisjon for det når normenn drar ut i verden. Håper dere finner disse glassene med paraply, dere må jo være dehydrert etter så mye sand og salt ;-)

    SvarSlett
  2. 530 mil virker langt i slik terreng. Hvordan har det godt med både personell og sykkler ?? Sand og tynn luft tærer vel både på kjede/drev/gummi og kropp. Ser ut på gruppebildet som dere har mistet mange kilo alle sammen, med lite mat og fysisk anstrengelser. Mener ikke at noen hadde for mange kilo før turen men men.......

    SvarSlett