torsdag 6. januar 2011

San Pedro de Atacama


Etter en lang og ubehagelig natt for de fleste pga hodepine. Har vi hatt en fantastisk kjøretur over Paso Juma med vulkaner på alle kanter med høyder over 6000 moh. Med en nedoverbakke til San Pedro de Atacama på 2500 moh. Her går vi og venter på bagasje til Jarle og vår fotograf Geir som landet her i går.Vi har nå mistet viktige timer og blåser nordover til Arica i morgen tidlig. Der vi håper å se en positiv Ullevålseter som har krabber oppover på resultatlista i Dakar rally.

2 kommentarer:

  1. Jeg som trodde man skrek Ariba-Ariba! Det skulle dere kanskje prøve. Hodepinen burde doktor Dyregod ha tatt, men han tok dere vel ikke med dere en gang. Synes dere skal prøve å få ut av han Ullevålseter hvorfor ikke han har hodepine? Bruker han Viagra, eller andre påfunn? Kanskje dere kommer på TV når dere nå stikker nesen inn Rally Dakar? Vi håper på det. Nabolaget har til nå overlevd uten Kjell, selv om vi er merkbart svekket. Nå er det straks helg, hurra, og late dager for oss andre også. Take care, don`t let the dog bite. BareKaos

    SvarSlett
  2. ...nabolaget merkbart svekket...nope, ihvertfall ikke slik vi andre ser det. Her er det full fest morgen og kveld..og mye man går glipp av ved å være på to hjul - nei, kos dere, eat a lama - and swollow - bestig høyder som menn med to hjul mellom beina(i motsetning til..) ikke tisligere har besteget..Glad biking!

    SvarSlett