onsdag 12. januar 2011

Naa forsvinner vi ut i oerkenen - out of radiorange

Om litt legger vi den koselige byen Uyuni bak oss. Fra da er vi garantert ikke aa faa tak i paa et par dager. Naa baerer det ut i oerken og oede fjellomraader.
Men kjaere dere som foelger oss: For oss er det hoytid aa lese kommentarer paa innleggene. Saa vi haaper mange legger igjen en melding til oss.
Vi lover aa legge inn nye historier saa snart vi faar mulighet.

Hasta la Vista!

13 kommentarer:

 1. Dritkult å følge dere på turen. Høres ut som en kjempetur.
  Gleder meg til multimediashow i Saksumdalen..
  God tur videre.

  SvarSlett
 2. Har nå endelig lært meg å blogge - tror jeg ?? Har fulgt dere siden starten, emn dette intern-nettet er en stor utfordring vet dere..... Dette er jo et vanvittig eventyr gutter. Kjøringen er vel både slitsom og krevende i den høyden, men inntrykkene overgår vel alt tenker jeg. Kjør forsiktig jeg vil høre historiene og se bilder senere. Take Care alle sammen

  SvarSlett
 3. Lykke til i ødemarka! Vær forsiktig med førere og matriell!

  SvarSlett
 4. Jeg følger med hver dag.
  Fantastisk morsomt at dere kan dele dette med oss.Mange fine bilder og.
  Kos dere videre på ferden, men vær forsiktige på alle måter.

  Hilsen Tormod.

  SvarSlett
 5. Vi venter spent på om dere når/nådde målet på 6176 moh. Uvirkelig høyt! Håper både dere og utstyret klarer det. Har skjønt at det er en fordel å ikke være topptrent i slike høyder ;-)Ta dere gooood tid på veien ned til lavlandet. Lykke til videre. Moro å følge med både på tekst og bilder.

  Hilsen Anne (søster/tante til Riisegutta)

  SvarSlett
 6. Så utrolig artig å følge med dere. Ser og høres ut som dere har en fantastisk tur. Kjell, du skriver godt. (Regner med at du er forfatter) Fått meg en god latter et par ganger her..:-)
  Her er alt som vanlig, 13 kuldegrader og intet nytt. Kos døkk og kjør pent og hold fartsgrensen:-) Toril. Anine og Tonje hilser

  SvarSlett
 7. Flott at dere raser videre uten problemer, trodde motorer fikk problemer i slike høyder.
  Her er det snø og 10 minus, hvordan er tempraturen om natta oppe i saltørknen?

  SvarSlett
 8. Hei Kjell og resten av gutta!!!

  selv dine lite entusiastiske jenter her hjemme er innom og følger dere. Veldig glad for at alt går bra, for du vet det er min store frykt. Vi takler hverdager godt uten ditt bidrag. Som Inga sier: vi har mindre krangling og konflikter her hjemme når du er borte. Årsaken er høst sansynlig at jentene bidrar mer og har beredskapsplanen som du lagde.
  Jeg skjønner dere har det fantastisk, og at JEG har mye tilgode - ikke glem det. Vi er virkelig spente på om du har noe "spennende" med hjem, for det fortjener vi....

  Klem og suss fra den snille kona di

  SvarSlett
 9. Hvilke kule gutter (gubber?) dere faktisk er. Så herlige bilder og artige beskrivelser. Dere bør selge en reportasje til Vi Menn fra denne turen -kjekt å få litt igjen til neste års reisekasse? Mens dere sniker dere mot Dødsveien som jeg har sett på TopGear (og er derfor ikke misunnelig på han som kjører følgebilen) så er det gudskjelov freddan her hjemmme, en helg er i møte og vi kan glemme flyvinger og kunder for en stakket stund. Tenkte jeg skulle muntre opp Kjells kone med et glass rødvin i helgen, hun ser fremdeles frisk og blid og rask ut forresten. God kjøring, gutta i nr.88 er på vei til Bardufoss for å kjøre tanks og skyte, en virkelighet litt kaldere og annerledes enn den dere befinner dere i. Glad helg hilser BareKaos

  SvarSlett
 10. GRATULERER! Så akkurat meldingen fra Mats på Facebook. Dere fortjener paraplydrinker nå, ja :-)

  SvarSlett
 11. Heihei dere. kos dere i ørknen da, så kan dere tæne også. her er det kjempekaldt, men frøya koser seg da :)
  kos dere videre harryfolk
  klem fra alle Inga, tuva, tora, mette og frøya

  SvarSlett
 12. Høgest i værda mæ sykkel, Gratulerer!!!
  Men hvor djupt har dekk noensinne vært med sykkel? Husker du det Per?
  Har forøvrig en ubåt i Kobben - klassen på hånda, noenlunde rimelig, så den rekorden står ikke veldig lenge.
  God tur til mål og husk nå endelig å ta viagraen deres.

  SvarSlett
 13. Du er ikke savnet i heimen Kjell, bare fred i ditt fravær... Den kan du bruke når dere finner på neste tur! Jeg syns dere er helt rå jeg gutter og når det har gått bra så langt, må dere huske sikkerheten resten av turen også. Spent på neste oppdatering:)

  "Knudde"

  SvarSlett